1 July 2009

Entah siapa yang bodoh.

pelik juga dengan apa yang dah berlaku pada aku semalam. masa dia bagitahu yang dia mahu mengorat ex-gf dia balik semula tu aku rasa macam "fakap nye mamat ni!" tapi yang pelik nya, a few days before semalam, on my way back home, aku ada satu hunch untuk tanya kat mamat tu kot2 dia ada berita buruk nak bagitahu aku.

of course, semalam aku tak tanya soalan tu tapi masa aku terfikirkan untuk tanya soalan tu, aku macam dah dapat rasa jawapan dia. apa aku ni psikik ke? haha.

i regret for what has happened because of all the entire people in the world, he was the only person yang aku betul betul suka sayang benci menyampah jengkel all in one. like i don't know why i like him so much but i oh hate him like hell!

and most importantly, we were friends.

dan sekarang, perasaan benci aku terhadap dia buat aku rasa menyampah dengan perasaan-perasaan yang aku dah bagi kat dia bertahun-tahun dulu.

aku serious harap aku takkan kena berjumpa dengan dia. even if i have to, i could just be cold and ignore him completely. fyi, i am awesome at ignoring people. i really am. especially if that person do this kinds of things to me, than i'll just ignore them. shut them out. as if they never existed.

it sounds evil and it is evil. but i'd rather do that than scream my lungs out or bergaduh or whatever dengan orang yang macam tu.

it's a waste, really. but, who cares. he did not care about what i think, why should i care about what he thinks? i cared and think enough about him but he did not appreciate it. so.. to hell.

i don't know how long will i take to get over him completely. itu yang buat aku lebih geram. like he has some sort of power over me. but i will try.

to all the guys out there, screw you and your insecurities. be a man and be honest. and, sesapa nak belanja aku makan. yeah, now's the time.






yeah, right.

6 comments:

a p i t i k u s t i k a said...

oit2. tak semua laki2 mcm tu tau.
tapi yang betul tentang apa kau ckp,
semua laki adalah bodo dlm certain part. aku juga hilang satu benda sebab kebodohan aku.

Dayana said...

no honey, i'm not saying all of you are the same. those who eat the chilli will taste the pedasness lah. hehe.

a p i t i k u s t i k a said...

waaahhhhh pedas!!!
aku rasa!!

wawabescoot said...

heeeee'
yeah care our self sudah! :)

salihatalib said...

time will heal
mesti punya percayalah
;)

Dayana said...

healed.

wah, yakin!

but yeah, i dont feel as bad as i used to feel.

roll in the next boyfriend!

:))